31 de agosto de 2018

Sesión Saberes e Sabores: Xornada Dinamización do Produto Mariñeiro a través da gastronomía



"Rede de apoio e promoción das mulleres do mar"

O próximo mércores 5 de setembro ás 17.30 horas na Casa do Pescador de Miño, celebrarase a última sesión de SABERES E SABORES, que consistirá nunha xornada de valoración e debate sobre a dinamización do produto mariñeiro a través da gastronomía e que contará coa participación de Paco Manrique, da Sociedade Cultural e Gastronómica 'A Troita Armada'

Máis información chamando ao 981784417


Dentro do proxecto de cooperación CANDIEIRA - Rede de Mulleres do Mar, no que está este GALP participando, está posto en marcha un dobre programa para mulleres do mar e emprendedoras que queiran iniciar proxectos empresariais ou asociativos: EMBARCA, programa de formación e asesoramento, e ALIADAS, programa de intercambio de coñecemento e impulso do asociacionismo.

Páxina web do proxecto: CANDIEIRA

Ningún comentario:

Publicar un comentario